2013’ün En iyi Tableti: En iyi 10 tablet incelemesi

110

#İŞBİRLİĞİ

2013’ün en iyi tableti hangisi? Bugünün tabletlerini karşılaştırdık ve oyladık.

Tabletler  dünyayı fırtınaya boğuyor. Sadece birkaç yıl önce  çoğu insan için tabletler bir sırdı fakat bugünlerde sadece birisiyle yetinmektense birçok seçim yapabilecek konumdayız.

Ve seçimler zorlu kararlarla geldi. Apple’ın yüksek ücretlerinden uzak mı duracaksın?, Android’in ekibine mi katılacaksın?  en iyi ipad alternatifini mi arıyorsunuz? Veya en  mükemmel yeni Ipad Air’ın çıkmasını mı bekleyeceksiniz?

new-iPad-03-580-100

Şanslısınız ki, biz sizin için bu seçim kararını kolaylaştırdık ve İngiltere de mevcut bulunan en iyi 10 tablet araştırması için el birliği ile çalıştık.

Biz iPad Air ve iPad mini2’yyi tamamen inceleyebilmek için hala bekliyoruz buna artı olarak da LG GPad 8.3’ü incelemeye koyuyoruz fakat her şey birkaç  hafta içinde değişebilir.

Bu incelemelerin tümü tablet oyunlarında hala yeniyseniz tam sizlik. Sadece sizin meraklarınızı gidermemiz için bize  izin verin.

Genel olarak, bugünün tablet bilgisayarları 7 inçten 13 inçe değişen aralıklarda sport dokunmatik ekranlara sahip. Bu boyutları ve sınırları değişmez değil, akıllı telefonların ekranlarının daha genişlemesiyle değişebilecektir. 5.7 inç Samsung Galaxy Note 3 ve dev ekranlı 6.44 inç Sony Xperia Z Ultra’da değiştiği gibi.

Fiziksel klavyelerde seyrek bulunan bir aksesuar fakat Asus Transformer PAd Infinity ve Microsoft Surface Pro gibi istisnalarda yok değil. Bunlarda tabletlerle birlikte klavye platformuyla karşımıza çıkmaktadırlar.

Uygulamalar

Bugünün en iyi akıllı telefonlarındaki gibi uygulamalar tabletler üzerinde en büyük rolü oynar. İlk kez bu tabletlerden hangisinin kendiniz için uygun olduğunu seçtikten sonra, kendiniz için en iyi uygulamalar listesini doldurabilecek mi diye kontrol edersiniz. Temple Run, Facebook’ta durumunu güncelleme ve en son haberleri okuma gibi, hepsinin daha büyük ekranda olabileceğini bir gözünüzün önüne getirin.

Eğer en iyi 10 tabletten hiçbirisi sizin gönlünüzü kazanmazsa, Google’dan tablet incelemeleri diye aratıp daha çok model için derin incelemeleri okuyabilirsiniz.

<< İlk iki incelememizi Samsung Galaxy Note 10.1 başlıklı yazımızdan okuyabilirsiniz.