iOS 17 özellikleri ile kullanıcılarını memnun edecek

jailbreak

Amerikalı teknoloji devi, her yıl olduğu gibi bu yılda da yeni iOS sürümüyle karşımıza çıkacak. Peki ama bu sürümde bizleri neler bekliyor olacak?

iOS 17 özellikleri ile kullanıcılarını memnun edecek. Apple, iOS 17 için yepyeni özelliklerle birlikte ciddi bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Bloomberg gazetesi yazarı Mark Gurman’a göre, bu yılın Haziran ayında çıkacak olan güncelleme, CarPlay deneyiminde yenilikler, Siri güncellemeleri, yan yükleme uygulama desteği ve karma gerçeklik başlığı desteği gibi birçok yeni özellik sunacak.

Apple, iOS 15.5'i yükseltmelerle kullanıma sunuyor

Apple, bir süredir yeni iOS sürümü üzerinde çalışıyor. Yeni iOS 17’nin, birçok kişinin sabırsızlıkla beklediği birkaç özellikle birlikte, bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Apple, iOS ve macOS güncellemeleri ile güvenlik açığını düzeltiyor

iOS 17 özellikleri ile kullanıcılarını memnun edecek

Bloomberg’den Mark Gurman’ın son bülteninden gelen haberlere göre, Cupertino merkezli dev şirket, akıllı telefonları için yeni bir büyük yazılım sürümüne hazırlanıyor ve bunu Haziran 2023’te piyasaya sürmeyi planlıyor. Daha önce, iOS 17 güncellemesinin, önceki nesil yazılımın ayrıntılı değişiklikleriyle birlikte geleceği düşünülüyordu. Ancak son geliştirme aşamalarında Apple, stratejisini değiştirdi.

Apple iOS 16 güncellemesi, iOS 16 yeni güncelleme, yeni apple güncelleme, büyük apple güncelleme

Artık sadece performans iyileştirmelerine ve diğer sorunları düzeltmeye odaklanmak yerine, bir dizi yeni özellikle birlikte piyasaya sürülecek. Yeni güncelleme ile birlikte Apple, Siri’ye yönelik iyileştirmeler, CarPlay deneyimi için güncellemeler, yan yükleme uygulama desteği ve alternatif uygulama mağazaları gibi yeni özellikler sunacak. Ayrıca, karma gerçeklik kulaklık desteği gibi diğer özellikler de bekleniyor.

Başka bir deyişle, markanın bu yıl sadece basit bir güncelleme sunması beklenmiyor. iOS 17 duyurusunun, Haziran ayında gerçekleştirilecek Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC 2023) etkinliği sırasında da resmen geleceği tahmin ediliyor. iOS 17 özellikleri ile kullanıcılarını memnun edecek.

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi pazara sunuldu