Apple Samsung rekabeti daha da kızışacak!

Apple çalışanı hapis cezası aldı

Apple ve Samsung arasında rekabet olsa da bu iki şirket arasında ciddi bir ticaret hacmi var. Ancak görünüşe göre Apple bunu biraz kırma niyetinde.

Apple Samsung rekabeti daha da kızışacak! Apple ve Samsung, akıllı telefon dünyasının en büyük iki firması konumunda yer alıyor. Hatta öyle ki akıllı telefon dünyasında Apple’cılar ve Samsung’cular olmak üzere iki farklı kutup oluşmuş durumda. Ancak tüketiciler şunun farkına varmalı ki bu iki firma her ne kadar rekabet halinde olsa da birbirine düşman değil. Bunu iki firma arasındaki ticaretten de anlamak mümkün.

apple 7

Apple Samsung rekabeti daha da kızışacak!

Burada alıcı konumunda olan şirket genellikle Apple oluyor. Popüler iPhone modellerinin ekranını Samsung ve LG’den sipariş eden Apple, öyle görünüyor ki bu iki firmaya olan muhtaçlığını azaltmak istiyor. ABD merkezli üreticinin iki Güney Koreli firmaya alternatif olarak düşündüğü şirket ise BOE. Çin menşeli olan BOE de OLED ekranlar üretebiliyor ve Apple’ın ilerleyen zamanlarda BOE ile iletişime geçeceği öne sürülüyor.

Apple "şimdi al sonra öde" hayal kırıklığı yarattı

Ancak yapılan çalışmalar, BOE tarafından üretilen OLED ekranların istenilen performansı henüz veremediğini ortaya koyuyor. Bu sebepten dolayı Apple’ın yakın vadede Samsung ve LG’yi bir kenara itmesinin zor olduğunu ifade edebiliriz. Zira ABD merkezli şirket herkesin bildiği gibi kaliteden ödün vermeyen bir anlayışa sahip.

Apple Nisan ayında 15.5 İnç MacBook Air'i piyasaya sürecek

Hele de ekran tarafında ortaya çıkabilecek bir zafiyet, yüksek fiyatlı iPhone modelleri için açıklanabilir bir durum olmaz. Apple Samsung rekabeti daha da kızışacak!

Forza Horizon 5 DLSS 3 desteği alıyor