Nickelodeon Avatar Studios ile Aang’ın maceraları serisi yapıyor!

Nickelodeon Avatar Studios ile Aang'ın maceraları serisi yapıyor!

Ödüllü animasyon dizisi Avatar: The Last Airbender ve devamı olan The Legend of Korra’nın hayranlarına bir sürpriz geliyor. ViacomCBS yöneticileri Çarşamba günü, bağlı kuruluşu Nickelodeon platformunun dizi yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından yönetilen Avatar evrenini genişletmeye adanmış yeni bir prodüksiyon stüdyosu açacağını duyurdu.

Yeni seri, bu yıl prodüksiyona girecek olan tam uzunlukta bir animasyon filmden başlayarak, Avatar’ı temel alan “dizi, kısa form içeriği, yan diziler ve tiyatro filmleri” oluşturacak. Yeni içerik Paramount + ‘da, Nickelodeon’un kendi dijital ve yayın kanallarında ve sinemalarda görünecek. Avatar: The Last Airbender ve Korra, orijinal hitleri Nickelodeon’da yayınlanmasından bu yana popülaritesini en az on kat artırdı. Şimdi Aang’ın maceraları isimli yeni bir seri geliyor. Seri karakterleri ve dünyayı her yerdeki hayranlar için yeni içerik ve formatlara dönüştürüyor. Yapımcılar yeni içerik hakkında “İçerik oluşturucu odaklı hikayeler ve karakterler uzun zamandır Nickelodeon’un ayırt edici özellikleri oldu. Avatar Studios, Mike ve Bryan’a hayal güçlerini daha da açmak ve aynı anda Avatar’ın aksiyonu ve mitolojisine daha derin dalmak podyum sunmanın bir yolu” şeklinde konuştu.

Nickelodeon Avatar Studios ile Aang'ın maceraları serisi yapıyor!

DiMartino ve Konietzko daha önce Netflix’in 2018‘de başlayan dizinin canlı aksiyon uyarlamasında yer almışlardı. Ancak iki yıl sonra projeden ayrıldılar. Buna ek olarak bir de Netfix filmi geliyor. Netflix filmi, Avatar Studios’tan tamamen bağımsız olsa da, yapım aşamasında. Henüz yayın tarihi ise belirlenmedi.

Lenovo bir sonraki Legion oyun telefonu bu baharda geliyor!