İnternet erişiminde genel problemler yaşanıyor: Kullanıcılar isyanda

İnternet cayma bedeli

Özellikle son dönemlerde internet erişiminde genel problemler yaşanmaya başlandı. Facebook çökme probleminden sonra yeni sorunumuz bu olacak gibi görünüyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

İnternet erişiminde genel problemler ne yazık ki bir türlü bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom büyük bir internet kesintisi ile karşı karşıya kalmıştı. Şimdi ise TurkNet aynı sorunları yaşıyor. İnternet kesintisi olan kişiler bazen saatlerce problem yaşadıklarını belirtiyor. Bunun genel bir altyapı problemi olduğunu söyleyebiliriz.

Google üzerinden zaman zaman çeşitli aramalar yapılıyor. Özellikle son dönemlerde internet sağlayıcıların çöktüğü ile ilgili haberler daha fazla merak ediliyor. Peki gerçekten de ortaya çıkan bu tür haberler doğru mu? İnternet kesintileri genel olarak daha sık bir hale mi geldi.

İnternet erişiminde genel problemler devam ediyor

TurkNet tarafından yapılan açıklamaya göre teknik bazı sorunlar yaşanıyor. Ancak bu problemler daha çok bölgesel internet kesintileri olarak geçiyor. Yani TurkNet tarafından söylendiğine göre genel bir problem yok. Bunun yerine daha çok bazı bölgelerde yaşanan kesintiler var.

internet erişiminde genel problemler

Bazen çeşitli güncellemeler veya yükseltme programları nedeniyle bu tür kesintiler yaşanabiliyor. Ancak bir şirket tarafından yapılan açıklamalara göre problemin kaynağı herhangi bir yükseltmeden dolayı değil. Bu nedenle teknik bir arıza olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kişi internete ve online işlemlere erişmekte zorluk çekebiliyor. İnternet erişiminde genel problemler devam ediyor.

Twitter sert tartışmalar için önlem alıyor: Uyarı butonu aktifleşiyor

Problemin ne kadar uzun süreceği ile ilgili herhangi bir net açıklama yapılmadı. Bunun yerine en kısa sürede problemin gidebileceği ile ilgili bazı açıklamalara yer verildi. İşin aslına bakacak olursak problem çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?