Instagram, Threads için yeni planlarını duyurdu

Threads arama sonuçlarında değişiklik yapacak

Instagram Threads özelliğini sunduğunda ciddi bir başarı elde etti ve ilgi topladı. Şirket şimdi platform üzerinde yenilikler sunmaya devam edecek. İşte tüm detaylar.

Threads, piyasaya sürüldüğünde kullanıcıların Twitter’a (şimdiki X’e) benzer bir hizmetten bekleyeceği pek çok özellikten yoksundu. Ancak son birkaç aydır kullanıcılara daha güçlü bir deneyim sunmak için bir çok özellik geldi. Bu özellikler arasında anketler GIF yayınlamanın kolay bir yolu ve web’deki gönderilerden alıntı yapma yeteneği gibi kullanışlı güncellemeler var. Yine de bir API’ye sahip olmadığı için hala eksik kısımlar mevcut. Instagram şimdi bu eksiklikleri gidermek için kolları sıvadı. API güncellemesi geldiğinde, yerel ulaşım acenteleri bir tren geciktiğinde otomatik olarak servis uyarıları gönderebilecek. Bu tarz ufak ancak önemli güncellemeleri sunabilecek özelliklerden henüz mahrum olan platform artık bünyesine daha fazla özellik ekleyecek. Instagram şefi Adam Mosseri’ye göre Threads, geliştiricilere yönelik bir API üzerinde çalışıyor; yalnızca bunun nasıl kullanılacağı konusunda bazı endişeler mevcut.

Instagram Threads özelliğini sunduğunda ciddi bir başarı elde etti ve ilgi topladı. Şirket şimdi platform üzerinde yenilikler sunmaya devam edecek. İşte tüm detaylar.Threads web uygulaması bu hafta gelebilir

İlk olarak TechCrunch tarafından bildirildiği üzere Mosseri, platformda Threads için TweetDeck benzeri bir deneyime sahip olma konusundaki sorulara yanıt verdi. Yönetici, Threads’in henüz bir API’sinin olmadığını söyleyen bir kullanıcıya yanıt olarak şunları söyledi: “Üzerinde çalışıyoruz.” API’nin başlatılmasının “çok daha fazla yayıncı içeriği ve çok daha fazla yaratıcı içeriği değil” anlamına gelebileceğini söyleyen Mosseri daha bir çok güncelleme de yolda dedi.

Netflix hayranları Squid Game: The Challenge’ı şimdiden eleştiri yağmuruna tuttu