Instagram hikayelere sesli mesaj özelliği getiriyor!

Rusya sözünü tuttu, Instagram'ı yasakladı!

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, hikayelere sesli yanıt gönderme özelliğini denemeye aldı. İşte detaylar.

Instagram hikayelere sesli mesaj özelliği getiriyor! Sosyal medya gün geçtikçe insanlar açısından daha önemli bir hal alıyor. Bunun farkında olan yetkililer de kullanım deneyimini arttırmak adına bu platformlar için çeşitli özellikler deniyorlar. Özellikle Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalar için gelmesi muhtemel yeni güncellemeler, kullanıcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Bildiğiniz gibi Instagram geçtiğimiz aylarda hikayeyi beğenme özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Oldukça sevilen bu özellik sonrasında hikayeler bölümü için yepyeni bir güncelleme kullanıcıların kapısını çalabilir. İşte detaylar.

Instagram hikayelere sesli mesaj özelliği getiriyor!

Mobil uygulamalarla ilgili yapmış olduğu paylaşımlar ile bilinen Alessandro Paluzzi, bu sefer de Instagram hakkında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Paluzzi tarafından yapılan paylaşımda, hikayeye sesli mesaj gönderme özelliğinin denendiğini anlamış oluyoruz.

WhatsApp Image 2022 03 28 at 08.03.49

Kullanıcılar, GIF seçeneğinin hemen yanında duran mikrofon simgesine uzun basarak seslerini kaydetmeye başlayabilir ve sonrasında bunu karşı tarafa gönderebilir gibi duruyor. İnsanların çok sevdiği hikayeye yanıt verme deneyimini daha da arttıracak bu özelliğin uygulamaya gelip gelmeyeceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı bile.

Zira platformlar her denedikleri özelliği takdir edersiniz ki servis etmiyor. Bu özellikler kullanıcılara sunulacak olsa bile zamanını bilmek veya tahmin etmek kolay olmuyor. Hikayeleri beğenme olayının başlaması sonrasında hikayeye sesli yanıt verme deneyimi kullanıcıları daha da mutlu edebilir. Peki siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Hikayelere sesli yanıt vermek hoşunuza gider mi? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Yeni Huawei P50 serisi geldi: Huawei P50 ve Huawei P50 Pocket