Instagram’a bomba gibi özellik geldi

instagram son sürüm

Instagram Hikayeler bugün bomba gibi bir özelliğe kavuştu. Artık Instagram Hikayeler üzerinden alışveriş yapabileceksiniz. Yeni özelliğin detayları haberimizde.

Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram’ın, geçtiğimiz günlerde 60 saniye olan video yükleme süresini 60 dakikaya çıkaracağı ortaya çıkmıştı. Yıl bitmeden görüntülü ve sesli görüşme özelliklerini de sunması beklenen Instagram, bugün bir başka yeniliği olan Instagram Hikayeler üzerinden alışverişi kullanıma sundu.

Instagram Hikayeler daha verimli olacak!

Instagram‘ın Hikayeler bölümüne gelen alışveriş özelliği sayesinde; belli başlı popüler markalar ürünlerini Instagram üzerinden satabilecek. Markalar, Instagram hesaplarına yüklemiş oldukları fotoğraf veya videolarda yer alan ürünlerine satın alma linki ekleyebilecek.

Instagram için beklenen yenilik geliyor!

Şimdilik bu özelliğin belli başlı markalara sunulduğunu ve Türkiye‘de kullanımda olmadığını belirtelim. Instagram üzerinden resmi olarak alışveriş işlemi için firmaların Türkiye’de yasal prosedürleri tamamlaması gerekiyor. Bunun da şu şartlar altında olmayacağı çok aşikar.

Instagram Hikayeler

Yakın zamanda kullanıma sunduğu sessize alma özelliği ile nezaket gereği takip ettiğiniz kişileri zaman akışınızda sustmar özelliğini sunan Instagram, bu hamlesi ile büyük beğeni toplamıştı.

Yeniliklerine dur durak bilmeden devam eden Instagram, bakalım ilerleyen günlerde hangi özelliklerini kullanıcıları ile buluşturacak?