Instagram artık kullanıcıların çevrimiçi olduğunu daha açık şekilde gösterecek

instagram

1Bir süre önce, son aktiflik zamanı özelliğini getiren Instagram, çevrimiçi olan kullanıcılarda Facebook’takinin benzeri yeni bir ibare çıkmasını sağlayacak.

Popüler sosyal medya platformu, blogunda yaptığı duyuruyla yepyeni bir özelliği kullanıcılara sundu. Hali hazırda hareket durumu özelliğiyle, izin veren kullanıcıların son aktiflik tarihini ve hatta o an aktifse bunu görebiliyorsunuz. Ancak firma bunu yetersiz bulmuş olacak ki online olan kullanıcılar için Facebook’takine benzer bir işaret ekledi.

Instagram’da çevrimiçi kullanıcılar öne çıkacak

Bu özellikle beraber çevrimiçi kullanıcılarının profil simgelerinin yanında yeşil bir nokta belirecek. Merak etmeyin, istemezseniz aktiflik durumunu kapattığınızda yine kimse sizin çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek, ancak tahmin edebileceğiniz üzere siz de göremeyeceksiniz.instagram

Şu sıralar Facebook’taki tepki seçeneklerini hikayelere getirmeye hazırlanan Instagram’ın, Facebook’tan çokça özelliği bünyesine kattığını görüyoruz. Bu bağlamda benzer başka özellikler de önümüzdeki günlerde karşımıza çıkabilir. Her geçen gün yepyeni detaylar kazanan popüler platforma, bakalım ilerleyen dönemde neler eklenecek.

Volkswagen T-Cross casus kameralara yakalandı!