Instagram hikayeler bölümü yepyeni bir özellik alıyor: Günaydın Facebook

Instagram araştırması şaşırtıcı bir sonuç ortaya koydu

Instagram hikayeler bölümü önemli bir değişiklik ile kullanıcıları selamlayacak. Bu özellik açıkçası uzun bir süredir bekleniyordu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Birçok sosyal medya kullanıcısı Instagram hikayeler bölümü ile ilgili bazı yeni özellikler bekliyordu. Facebook tarafından geliştirilme süreci devam eden Instagram platformu bazı denemeler yapıyor. Bu denemeler hikayeler ağırlıklı. Bildiğiniz üzere bu kısım Instagram kullanıcıları tarafından çok tercih ediliyor.

Facebook hikayeler bölümünde önemli bir özellik geliştirmeye karar verdi. Aslına bakacak olursak özelliğin son derece basit olduğunu söyleyebiliriz. Şirket Instagram hikayeler kısmında reaksiyon özelliği deniyor. Böylece kullanıcılar en temel reaksiyonları hikayelerde gösterebilecek.

Instagram hikayeler bölümü rekabete uygun hale getiriliyor

Şu anda isteyenler hikayeler kısmında emojiler ile reaksiyon gösterebiliyor. Ancak Facebook şirketi çok temel tepkiler göstermek isteyen kullanıcıları da unutmadı. Onlar için sadece beğeni belirten bir özellik yayınlamaya hazırlanıyor. Böylece kullanıcılardan herhangi biri hikayeyi yalnızca beğendikleri bilgisini gönderebilecek.

Instagram hikayeler bölümü

Sosyal medya platformları içerisinde önemli bir yere sahip olan Instagram açıkçası Snapchat ile yarışmaya çalışıyor. Ayrıca TikTok ile yine devasa bir rekabet var. Kısacası Instagram sektördeki tüm sosyal medya platformları ile mücadele ediyor. İşte tam da bu nedenle uygulamaya düzenli olarak yeni özellikler ekleniyor. Instagram hikayeler bölümü ise bu yeni özelliklerin ana kısımlarından bir tanesi.

Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü! İnternet çalışmıyor!

Snapchat filtreleri hatırlayacağınız üzere hikayeler ile birlikte kısa süre içerisinde Instagram platformuna taşındı. Aynı şekilde Reels özelliği Instagram kullanıcıları için sunuldu. Şirket böylece hem TikTok hem de Snapchat ile aynı anda mücadele etmeye çalışıyor. Peki sizce bu rekabette üstün gelebilmek için uygulamada ne tür özellikler bulunmalı?