Instagram hikayeler kart özelliği sosyal medyayı sallayacak

Instagram hikayeler kart özelliği

Dünyanın en popüler eğlence araçlarından olan Instagram hikayeler kart özelliği kazanıyor. Facebook şirketi tarafından yönetilen Instagram platformu bugüne kadar sayısız güncelleme ve yenilik yaptı. İşte Instagram ile ilgili gerçekleşen bu özel haberimizin detayları.

Kullanıcılarını kendi içinde tutabilmek için Instagram çeşitli eğlenceli işler ortaya koyuyor. Bunlardan birisi de hikayeler bölümüne getirilen kart özelliği oldu. Bu özellik sayesinde istediğiniz herkesle geçmişinizi kart üzerinde gösterebilirsiniz.

Instagram hikayeler kart özelliği nasıl kullanılıyor?

Instagram tarafından geliştirilen bu yeni özellik ile birlikte doğum günü veya diğer çeşitli kutlamalarda kart seçeneğini kullanabileceksiniz. Instagram hikayeler şirketin en fazla üzerinde durduğu alanlar içerisinde yer alıyor.

Instagram hikayeler kart özelliği yeni

Hikayeler bölümünün altında yer alan “Oluştur” alt menüsüne “Kartlar” olarak isimlendirilen yeni bir özellik ekleniyor. Instagram sizlere bu özelliği kullanabilmeniz için 4 farklı seçenek sunacak. Doğum günü, teşekkürler, mutlu yıldönümleri ve isimsiz gibi seçeneklerden istediğiniz herhangi bir tanesini kullanabilirsiniz.

Instagram’ın kartlar ismindeki yeni özelliği, şu an itibarıyla hem iOS hem de Andorid üzerinden kullanılabiliyor. Birçok kişi kartlar özelliğinin Instagram içerisinde ne kadar kullanılmaya devam edeceğini merak ediyor. Peki sizce Instagram tarafından geliştirilen bu yeni özellik tutar mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti: The Return of the Likes