Instagram 2021 özetini gösterecek: Hikaye arşivi güncelleniyor

Instagram 2021 özetini

Instagram 2021 özetini görebileceğiniz önemli bir özellik alıyor. Bu özelliğin biraz özenti olduğunu söyleyebiliriz. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Instagram 2021 özetini göstermeye karar verse bile bu konuda orijinal olmadığı çok açık. Geçtiğimiz haftalarda Spotify kullanıcıların bir yıl boyunca en fazla dinledikleri şarkı, albüm ve sanatçı gibi listeleri bir özet şeklinde göstermeye başladı. Bu özelliğin ismi dinleme özeti oldu. Hemen ardından reddit benzer bir yol izledi.

Neredeyse bütün uygulamalar 2021 yılının özetini göstermek için seferber oldu. Şimdi de sıra Instagram platformunda. 2021 yılı boyunca en fazla etkileşim alan hikayeler bir araya getirilip yeniden paylaşılıyor. Böylece o yıl içerisinde olan olaylar ön plana çıkarılıyor. Yani buna yıllık bir inceleme de diyebiliriz.

Instagram 2021 özetini hemen görebilirsiniz

Instagram tarafından getirilen bu özelliğin bazı ek detayları belli oldu. 10 farklı hikaye seçerek tek bir içerik oluşturmanız mümkün. 2021 yılının özeti için çeşitli ekleme ve çıkarmalar yapmanız mümkün. Yani bu hikayeler özelliği tamamen sizin kontrolünüzde olacak. Ayrıca paylaşmadan önce istediğiniz kadar değişim yapabilirsiniz.

Instagram 2021 özetini

Instagram tarafından geliştirilen bu yeni özellik birkaç hafta kullanılabilecek. Playback özelliği sayesinde oluşturulan yeni içerik hikayeler bölümünden paylaşılabilecek. 2021 yılının bitmesine çok az bir zaman kala Instagram hikayeler aracılığıyla öne çıkan hikayeler görmek için hemen şimdi uygulamayı açabilirsiniz.

Instagram kronolojik sıralama özelliğini getiriyor: Yeniliklere devam

Instagram 2021 özetini gösteren bu özellik uygulamanın ana sayfa ekranındaki hikayelerin altında yer alıyor. Ayrıca anıları gör butonuna tıklayarak sizler de 2021 yılınızın kendinize özel özetini çıkarabilirsiniz. Peki siz bu yeni Instagram özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.