Instagram özelleştirilebilir profil özelliği üzerinde çalışıyor

Instagram 2021 özetini

Instagram profiliniz, yakında en son gönderilerinizin görüntüsünden daha fazlası olabilir. Şirket özelleştirilmiş bir profil deneyimi sunmayı planlıyor. İşte detaylar.

Haberin kaynağı Alessandro Paluzzi, Instagram profilinizdeki gönderileri yeniden sıralamanıza izin verecek bir “ızgarayı düzenle” özelliği geliştirdiğini duyurdu. Bu özellik müzisyenlerin veya mağazaların en son çalışmalarını eklemek için çoklu gönderi kolajları kullanmasına yardımcı olabilir. Ancak önemli bir gönderiyi vurgulamak veya favorilerinize öncelik vermek istiyorsanız da yararlı olabilir.

Instagram konuyla ilgili bazı yorumlarda bulundu. Sosyal ağın özelliği test etmeyi mi yoksa geniş çapta dağıtmayı mı planladığı belli değil. Yine de özelleştirilebilir profil ızgarasının bir dayanak noktası haline gelmesi şaşırtıcı olmaz. Instagram, zamanının çoğunu işletmelere ve mağazalara yönelik güncellemeler sunmakla harcıyor. Şebekeyi yeniden düzenleme seçeneği, kamu imajlarında ince ayar yapmak isteyen şirketleri cezbedebilir. En iyi çekimlerini sergilemeyi uman bir sanatçı veya fotoğraf meraklısıysanız da yeni özelliğin yararı olacaktır. Şirket bu yıl kullanıcılarına sunacağı özellikler ve yeniliklerle sosyal medya uygulamaları arasında eski popülerliğini kazanmayı amaçlıyor. TikTok geldiğinden beri sosyal medya platformlarının seyri değişti. Bu kapsamda sadece fotoğraf uygulaması olmakta çıkan Instagram Reels gibi özellikler de ekledi. Geçtiğimiz yıl şirket senatoda akış algoritması hakkında bazı raporlar vermişti. Buna göre akış algoritmasında da bazı değişiklikler yapılmaya karar verildi.

Acer Predator CG48 Oyun Monitörü yüksek yenileme hızı ile dikkat çekiyor