Infinix 160W şarjlı cihaz için render görüntüleri sızdırıldı

Infinix 160W şarjlı cihaz için render görüntüleri sızdırıldı

Geçen hafta, 160W şarjlı yaklaşan bir Infinix telefonu hakkında raporlar yayılmıştı. Bugün ise cihaz hakkında XDA Developers tarafından paylaşılan ve söylentileri tüm görkemiyle sergileyen bazı görüntüler sızdırıldı.

Infinix, 2013’ten beri Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde telefon satıyor ve şirket, yeni telefonlarıyla Hindistan’da artan bir başarı elde etti. Bu ayın başlarında, Infinix’in bir sonraki telefonunun süper hızlı 160W şarjı destekleyebileceğini bildirmiştik ve şimdi de yakında çıkacak olan Infinix telefonunun ilginç bir tasarıma sahip görüntüleri de internete sızdı.

 Infinix 160W şarjlı cihaz için render görüntüleri sızdırıldı

Görüntüler, en az iki kameraya (biri derinlik sensörü olabilir), bir USB Type-C bağlantı noktasına, stereo hoparlörlere ve delikli kameraya sahip bir 3D cam ekrana sahip gibi görünen yaklaşmakta olan bir Infinix telefonunu gösteriyor.  Cihaz, kavisli bir ekrana ve ekran altı parmak izi tarayıcıya sahip geçmiş Infinix telefonlarından kesinlikle daha kaliteli görünüyor. Arkada üçlü kamera kurulumu bulunurken, ön kısımda selfie kamerası için sol köşede küçük bir oyuk var. Alt kısımda hoparlör ızgarasının ve SIM yuvasının yanında bir USB-C bağlantı noktası da görebiliriz. Güç düğmesi ve ses rocker sağ tarafta bulunuyor. Arkasında telefonun dahili adı olabilecek devasa bir marka adı da var ancak bu konuyla ilgili şu anda resmi bir açıklama yok. Görüntüler, önceki sızıntının arka planında görülen cihazla eşleşiyor gibi görünüyor.

Qualcomm, Snapdragon Wear 3100/4100’ün yeni Wear OS çalıştırabileceğini doğruladı