İlk randevusunda yanlışlıkla 50 adamla beraber oldu!

Kazumi Squirts

24 yaşındaki model Kazumi Squirts, Instagram hesabından takipçilerine yanlışlıkla 50 kişiyle beraber olduğunu duyurdu.

İlk randevusunda yanlışlıkla 50 adamla beraber oldu! Gün geçmiyor ki enteresan bir vaka daha karşımıza çıkmasın. Bu seferki olayın kahramanı ise 24 yaşında olan Kazumi Squirts. Aslında bir OnlyFans modeli olan Kazumi, ilginç deneyimini takipçileri ile paylaştı. Instagram hesabı üzerinden olayı tüm detaylarıyla anlatan genç kadın, takipçilerini adeta şok etti. Haydi gelin olayın detaylarına hep beraber bakalım.

İlk randevusunda yanlışlıkla 50 adamla beraber oldu!

Kazumi Squirts anlattığına göre ilk randevusuna çıktığı zaman yanlışlıkla bir seks partisine girdi. Burada çok fazla erkek gördüğünü söyleyen güzel model 50 erkekle beraber olduğunu iddia etti.

Kazumi Squirts1

Bunu yaşamasından ötürü herhangi bir pişmanlık hissi olmadığını da sözlerine ekleyen Kazumi, tam tersine cinsel dürtülerin daima takip edilmesi gerektiğini ifade ediyor. Ünlü OnlyFans güzeli skandallar ile daha çok anılacak gibi gözüküyor.

Genç kadın geçtiğimiz günlerde ise dudağının iç kısmına dövme yaptırmış ve sevgilisinin adını yazdırmıştı. Ancak güzel model bundan çok kısa bir süre sonra aldatıldığını öğrendi ve adeta yıkıldı. Sevgilisine zaten açık bir ilişkiyi kabul ettiğini söyleyen Kazumi Squirts, tek yapması gereken bana haber vermekti ancak bunu bile yapmadı diyerek sitem ediyor. Ünlü model OnlyFans hesabı sayesinde ayda on binlerce euro kazanıyor.

Huawei Watch D Aralık 2021’de piyasaya sürülecek