Amazfit GTR 4 ve GTS 4 lansman öncesi sızdırıldı

amaaz5

GTR 4 ve GTS 5 olarak adlandırılan yeni bir Amazfit saat seti yakında piyasaya sürülecek. 

Amazfit GTR 4 ve GTS 4, geçen yılki Amazfit GTR 3 ve GTS 3’ün yeni seri ürünleri olacak. Giyilebilir cihazlar neredeyse benzer bir dahili spesifikasyona ancak tamamen farklı bir görünüme sahip olacak. Görünümden bahsetmişken, Amazfit GTR 4 ve GTS 4 saatler için tam bir resmi pazarlama görüntüleri grubuyla birlikte yeni bir rapor burada. 

amz3

yakında çıkacak olan Amazfit saatlerinin bazı görüntülerini bir kez daha sızdırdı, ancak bu sefer görüntüler yüksek çözünürlükte. Cihazın, önceki modeliyle aynı dairesel tasarıma sahip ve GTS 4 de GTS 3 ile benzer yuvarlak bir görünüme sahip. GTS 4’teki ekran, GTR 4’e göre nispeten daha büyük.

aamaz

Amazfit GTR 4’ün 466 x 466 piksel çözünürlük sunan 1.43 inç AMOLED dokunmatik ekrana sahip olması bekleniyor. Her Zaman Açık Ekran (AoD) işlevselliğini destekleyecek ve gümüş ve siyah renklerde alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip olabilir. Saatin deri, silikon veya naylon saat kayışlarıyla satışa sunulduğu söyleniyor.

amaz6

GTS 4, 390 x 450 piksel çözünürlük sunan daha büyük 1,75 inç AMOLED panele sahip olacak. Saatin sadece 9,9 mm kalınlığında ve 27 gram (kayışsız) olduğu söyleniyor. Siyah, pembe altın ve kahverengi kasalarda, silikon veya naylon saat kayışlarıyla sunulması bekleniyor. Şirket henüz saatlerle ilgili herhangi bir ayrıntıyı doğrulamazken, birkaç hafta içinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Samsung katlanabilir akıllı telefonlardan Z markasını Çıkarıyor