Galaxy Note 9 parçalarına ayrıldı!

5L6dE4AWwM1hEH6G.large

Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 9 parçalarına ayrıldı. iFixit ekibi tarafından parçalarına ayrılan Galaxy Note 9, bakalım tamir edilebilirlik açısından ne kadar iyi?

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda tanıtmış olduğu amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, teknolojik cihazları parçalarına ayırıp tamir edilebilirlik puanını belirleyen iFixit ekibinin konuğu oldu. iFixit ekibinin Note 9’u parçalarına ayırması ile telefonun içerisindeki donanım parçaları da belli oldu.

Note 9’da K3UH6H60AM-AGCJ kod adlı 6 GB LPDDR4X SDRAM yer alıyor. Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinin bulunduğu telefonda KLUDG4U1EA-B0C1 kod adlı 128 GB eUFS depolama birimi bulunuyor.

Samsung, Note 9’un NFC bölümünde ise tercihini NXP 80T17‘den yana kullanıyor. WLAN modülünde Skyworks SKY78160-51‘i tercih eden firma, LTE tarafında ise Avago/Broadcom AFEM-9096‘yı kullanıyor.

Note 9 ekran sorunu ile gündemde!

Qualcomm’un WCD9341 ses kartının yer aldığı Note 9, tamir edilebilirlik açısında pek iç açı bir skor elde edemiyor. iFixit ekibi Note 9’un tamir edilebilirlik puanını 10 üzerinden 4 olarak belirlemiş durumda. Ekip, cam arka panelin yapıştırmasının zor olduğunu ve ekran onarımında tüm şasinin değişmesi gerektiğini belirtiyor.

Galaxy Note 9 parçalarına ayrıldı!

Galaxy Note 9Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.