İddia: Bloodborne Remake Geliyor

123 18

Bloodborne’un remaster olacağına dair şimdiye kadar birçok dedikodu ortaya çıktı. Fakat hiçbiri gerçekleşmedi. Yeni bir iddiaya göre remake yolda.

Kısa süre önce bir kullanıcı Bloodborne‘u modladı ve oyunun PS5’te 60 FPS’de oynanabileceğini kanıtladı. Bu durum oyunun fanlarının Sony’ye tepki vermesine yol açtı. Sosyal medyada ve çeşitli forumlarda oyunun kolaylıkla remaster olabileceği, fakat Sony’nin buna izin vermediği tartışmaları döndü. Reddit’te Spare_Gur9276 nickli kullanıcı Sony ve Fromsoftware’ın görüşeceklerini ileri sürdü. Bu bilgiyi de güvenilir bir kaynaktan elde ettiğini belirtti.

bloodborne

Spare_Gur9276, oyunun Demon’s Souls çizgisinde remaster olacağını yazmış. İddia sahibi aslında Demon’s Souls’un remake sürümünü kastedip, Bloodborne’un da remake olacağını vurguluyor. Sözde güvenilir kaynağa göre Bloodborne Remake, 2026’nın 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek. Spare_Gur9276 yılın ilerleyen zamanlarında oyunla ilgili daha fazla detayın duyulabileceğini de ifade etti.

Dedikoduyu paylaşan kullanıcının söylentilerle ilgili sicili oldukça zayıf, hatta yok bile diyebiliriz. Tamamen yalan bir dedikodu olabilir ki, zaten öyle bir izlenim veriyor. Ancak oyunun PS5’e uyarlanmış, elden geçirilmiş resmi bir sürümü çok isteniyor. Bu konuda imza kampanyaları yapıldı, kullanıcılar remaster sürüm için Sony ve FromSoftware’la iletişime geçmeye çalıştı. Bir türlü beklenen müjdeli haber gelmedi. Şimdilik eldeki bilgiler bu kadarla sınırlı. Başka dedikodular oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Apple 100’den Fazla Kişiyi İşten Çıkardı