Bloodborne’un Çıkış Tarihi Ertelendi

Bloodborne İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

From Software ve Sony tarafından bugün yayınlanan resmi açıklamayla, merakla beklenen Bloodborne’un çıkış tarihinin yaklaşık bir ay ertelendiği duyuruldu.

Oyun dünyasının en popüler RPG serileri arasında yer alan Dark Souls ve Demon’s Souls serilerinin yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu From Software tarafından geliştirilen Bloodborne, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014’te resmi olarak tanıtıldı ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Önümüzdeki yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Bloodborne’un Şubat ayında kullanıcılarla buluşması bekleniyor olsa da, bugün yapılan açıklamayla oyunun çıkış tarihinin ertelendiği duyuruldu.

Bloodborne

From Software ve Sony tarafından PS Blog üzerinden yayınlanan resmi açıklamada, Bloodborne üzerinde bir süre daha çalışılması gerektiği ve bu yüzden de oyunun çıkış tarihinin 28 Mart 2015’e ertelendiği duyuruldu. From Software ve Sony tarafından yayınlanan bu açıklamada erteleme kararının arkasındaki nedenler detaylı olarak açıklanmamış olsa da, geçtiğimiz aylarda başlatılan deneme sürecinin bu kararda etkili olduğu tahmin ediliyor. Bu deneme süreci boyunca kullanıcılardan gelen geri dönüşleri dikkate alan From Software’in yaklaşık 1 aylık bu ertelemeyi oyunun mekaniklerindeki aksaklıkları gidermek için kullanacağı belirtiliyor.

Nokia’dan Lumia’ya Veda Mesajı