Hugh Jackman “Deadpool & Wolverine” hakkında konuştu

Hugh Jackman "Deadpool & Wolverine" hakkında konuştu

Hugh Jackman, Wolverine olarak üçüncü bir Deadpool filmine imza attığında, anlaşmayı menajerine söylemeyi unutmuş. İşte tüm detaylar.

Hugh Jackman yakın zamanda, rol arkadaşı Ryan Reynolds ve yönetmen Shawn Levy ile bir araya gelerek 2017 yapımı Logan’da öldürüldükten sonra süper kahraman rolünü yeniden üstlenme kararından bahsetti. Jackman, “Yoldaydım, sadece araba kullanıyordum ve kelimenin tam anlamıyla, tıpkı bir şimşek gibi, içimden bu filmi Ryan’la yapmak istediğimi geçirdim,” diye açıkladı. “Deadpool ve Wolverine’in yeniden bir araya gelmesi beni sektöre geri döndürdü. Yemin ederim, Wolverine öldüğünde  gerçekten işim bitti sanmıştım. Ama Deadpool 1’i gördüğümden beri aklımdan bu iki karakter bir arada olmalı diye geçirdim. Hayranların bunu istediğini biliyordum, insanlar bu ikisi hakkında konuşuyordu. Bu yüzden bu proje beni çok heyecanlandırdı.”

Hugh Jackman "Deadpool & Wolverine" hakkında konuştu

The Greatest Showman yıldızı şöyle devam etti: “Gelir gelmez Ryan’ı aradım. Sadece ‘Hadi yapalım’ dedim. Mesela menajerimi ya da kimseyi aramamıştım. Menajerimi arayıp ‘Ah, bu arada, yeni bir filme karar verdim’ demek zorunda kaldım. Bazen hayatta bazı şeyler aklına çok net gelir ve kalan her şeyi unutursunuz” ifadelerini kullanan Hugh Jackman film hakkında çok heyecanlı.

Ancak Jackman’ın çok sevdiği Wolverine rolüne dönüşü konusunda tedirgin olan bir kişi vardı. Marvel Studios’un patronu Kevin Feige bu ayın başlarında Empire dergisine, oyuncuyu karakteri yeniden canlandırmaması konusunda uyardığını söylemişti.

“Sana bir tavsiye vereyim, Hugh dedim. Sakın geri dönme” diye hatırladı. “’Logan’la tarihteki en muhteşem sonu yaşadınız. Bu geri alınacak bir şey değil.” Ancak bu da aktörü yeni filmde yer almaktan alı koyamadı.

Türkiye Elektrikli Otomobil Satışlarında Rekor Kırdı: Avrupa İkincisi Oldu