Hugh Jackman, yeni Avengers’ta Wolverine’i canlandıracak mı?

vo3

Aktör, yeni Avengers filmi ve Marvel Classic Universe’de yer alabilecek “Wolverine” karakteri hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Disney’in bir süredir 20th Fox ile ilgilendiği biliniyor. Bu, özellikle birçok Marvel karakterinin tek bir çatı altında toplanması anlamına geldiği için de fanlar tarafından heyecanla takip edilen bir konu. Dolayısıyla Fox’un satın alınmasına dair resmi açıklamayı kısa süre sonra duyabiliriz. Öte yandan, bazı söylentiler de Avengers 4 filmi ve Wolverine karakteri hakkında. Söylenenlere göre Avengers 4’te Wolverine’i de görebiliriz ve bu karakteri yine Hugh Jackman canlandırabilir. Peki bu detaylar ne kadar doğru?

Öte yandan, bazı söylentiler de Avengers 4 filmi ve Wolverine karakteri hakkında.

Ünlü aktör Hugh Jackman, şu günlerde yeni filmi The Greatest Showman’in tanıtım çalışmalarıyla ilgileniyor. Bu filmle ilgili katıldığı bir röportajda, kendisine Avengers 4 filmi için ortalıkta dolaşan söylentiler de soruldu. Aktör, bu filmde yer almayı düşünmediğini dile getirdi.

17 yıldır bu karakterle anıldığını ve güzel işlere imza attığını söyleyen Hugh Jackman, Avengers’ta Wolverine’in de boy göstermesinin çok güzel olacağını, ancak kendisi için geminin çoktan yola çıktığını belirterek, “Bunu başka bir aktör gerçekleştirebilir ve ben de Wolvrine’i görmekten memnuniyet duyarım” diyor.

NASA, yeni uzay keşfiyle ilgili büyük bir basın toplantısına hazırlanıyor