Huawei Watch Ultimate inceleme: Bu saat ile 100 metre derine dalabilirsiniz!

hh w

#İŞBİRLİĞİ

Huawei Watch Ultimate akıllı saat ile karşınızdayız. Ürün, yakın zamanda görücüye çıktı ve görünüşe göre kısa sürede teknoloji severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saat, hem şık hem de güçlü tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Saatin doğal bir görünümü var ve aynı zamanda dijital dünyaya adım atabilmeniz için pek çok imkânı da bünyesinde sunuyor!

Huawei Watch Ultimate’i ilk olarak bundan kısa bir süre önce, yabancı bir sitede görmüştüm. Henüz yeni duyurulmuş bir akıllı saat olarak, özellikle metal kayışlı versiyonu dikkatimi çekmişti. Tam anlamıyla ışıltılı bir görünüme sahipti ve premium hissini görsellerden dahi alabiliyordum. En çok dikkatimi çeken özelliklerinden ikisi ise, 100 metre derinlikte dahi çalışabiliyor olması -ki bu sayede profesyonel dalgıçların bile kullanabileceği bir saat bu- ve EKG unsuruydu…

Bu haberi görmemin üzerinden birkaç gün geçti… Birden kapı çaldı ve elime bir paket tutuşturuldu. Paketin içindeki ürün ise, o yabancı sitede görüp de hayranlıkla seyrettiğim Huawei Watch Ultimate akıllı saatin ta kendisiydi! Yani Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli! Öyle ki bu model, yalnızca Huawei’nin değil, aynı zamanda akıllı saat pazarının da en iddialı modellerinden bir tanesi oldu bile!

 

Bana deneyimleyebilmem için keşif siyahı modeli geldi. Kutu içeriğinde, ekstradan bir kayış daha bulunuyor. Ayrıca, klasik tasarımlı manyetik şarj pedi de mevcut. Böylelikle saati kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz.

Her şeyden önce, saati bileğime takar takmaz yumuşak bir his uyandırdığını söylemeliyim. Her ne kadar gösterişli, büyük bir çerçevesi ve büyük bir ekranı olsa da bilekte rahatsızlık uyandırmıyor. Zaten bu tip büyük tasarımlı saatleri sevenler de oldukça fazla. Ürünün boyutlarını 48.5 mm × 48.5 mm × 13 mm olarak belirtelim. Kayış hariç ağırlığı ise, 76 gram.

İster spor tutkunu olun, ister doğa tutkunu olun, Huawei Watch Ultimate’in günün her saatinde size eşlik edebilecek bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.

Kauçuk kayış, “hidrojenlenmiş nitril kauçuk kayış” olarak tanımlanıyor. Dolayısıyla bir yandan rahat kullanım sunarken bir yandan da yağa, aşınmaya ve suya karşı yüksek bir direnç sunuyor.

Saatin metal çerçevesine göz attığımda, Huawei’nin bu kez ince detaylara biraz daha odaklandığını gördüm. Böylece daha dolu bir tasarım çıkmış ortada. Ek olarak, sağ yan tarafta iki, sol yan tarafta da bir tane olmak üzere 3 tane fiziksel tuş tercih edilmiş. Bu, kullanılabilirliği artıran bir detay…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Huawei Watch Ultimate inceleme: Bu saat ile 100 metre derine dalabilirsiniz!