Samsung Galaxy F54 çıkış tarihi netleşti

Galaxy S23 FE 2

Samsung bu defa daha bütçe dostu bir akıllı telefon üzerine çalışıyor. İşte Galaxy F54’ün sızdırılan son özellikleri.

Samsung Galaxy F54 çıkış tarihi netleşti. Samsung, Hindistan’da A serisi altında iki yeni orta segment akıllı telefonunu piyasaya sürdü, ancak Galaxy A54 modelinin ülke genelinde 490 dolardan başlaması, bu telefonların tam anlamıyla uygun fiyatlı olarak adlandırılmasına engel. Ancak, şirket yakında Hindistan tüketicileri için daha bütçe dostu bir akıllı telefon olan Galaxy F54 modelini piyasaya sürebilir. Henüz resmi bir duyuru olmasa da, yakın tarihli bir rapor, cihazın Nisan ayında piyasaya sürülmesinin beklendiğini ve bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy S23

SlashLeaks tarafından bildirildiğine göre, Samsung Galaxy F54 modelini Nisan ayının sonunda Hindistan’da piyasaya sürecek. Henüz markadan resmi bir onay yok, ancak cihaz zaten çeşitli sertifikalar almış ve destek sayfası Hindistan ve Bangladeş’te yayınlanmış durumda.

Samsung’un yaklaşan Galaxy F54 modelinin, arkada imza niteliğinde üçlü kamera halkalarına sahip olması bekleniyor. Güney Koreli şirket, bu tasarımı hem bayrak gemisi S serisi telefonlarında hem de daha uygun fiyatlı A serisi cihazlarında tutarlı bir şekilde kullanıyor.

Samsung Galaxy M54

Samsung Galaxy F54 çıkış tarihi netleşti

Sızıntıya göre, Samsung akıllı telefon, 6,7 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde (2.400 x 1.080 piksel) ve 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekranla gelecek. Cihazın ön tarafında, merkezde bulunan bir delikte yer alan 32MP bir ön kamera bulunacak.

Arka kamera bölümünde, telefonda optik görüntü sabitleme (OIS) desteği bulunan 108MP bir ana kamera sensörü olabilir. Ayrıca, 8MP ultra geniş sensör ve 2MP makro çekim özelliği de yer alabilir. Galaxy F54 5G modeli, yan tarafına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı, Android 13 işletim sistemi ve üzerinde One UI 5.1 arayüzü ile gelecek. Cihaz, yaklaşık olarak 8,4 mm kalınlığında olacak ve 199 gram ağırlığında olacaktır.

Samsung Galaxy F14 2

Samsung, bu yeni bütçe dostu akıllı telefon modeliyle Hindistan pazarında daha rekabetçi bir konum elde etmeyi hedefliyor. Galaxy F54’ün lansmanıyla ilgili resmi duyuruların yakın zamanda yapılması ve tüketicilerin heyecanla beklemesi bekleniyor. Samsung’un bu yeni akıllı telefonu ile pazardaki varlığını güçlendirmesi ve müşterilerine daha geniş bir seçenek sunması planlanıyor. Ayrıca cihazın ilerleyen süreçte global pazarda satışa sunulacağı da düşünülüyor. Samsung Galaxy F54 çıkış tarihi netleşti.

TikTok bir yasak ile daha karşı karşıya