Huawei Watch GT 5’in Görselleri ve Bazı Özellikleri Sızdı

HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei Watch GT 5‘in eli kulağında, ancak saatin çıkışına çok az süre kalmışken tasarımı detaylarıyla gösteren görseller ve bazı özelliklere ait bilgiler ortaya çıktı.

Spillsomebeans sitesi tarafından paylaşılan görseller hem 41 mm hem de 46 mm boyutları için tanıdık bir tasarım olduğunu gösteriyor. Her iki yeni saat önceki modellere benziyor. Raporlanana göre metal çerçeveye, paslanmaz çelik gövdeye ve 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahipler. Kurma kolu ve ayarlanabilir düğme yine aynı yerlerinde kalmış. Düğmelerin konumlandırılması ve tasarımında değişiklik yapılmamış.

Huawei Watch GT 5

Donanımsal özelliklerde de fazla bir değişiklik yok. 41 mm’lik modelde 1.32 inç’lik OLED ekran yer alırken, 46 mm’lik modelde 1.43 inç’lik OLED ekran var. Huawei ayrıca 7 ile 14 gün arasında pil ömrü vadediyor. Daha önce yayınlanan raporlarda Huawei GT 5’in özellikle de pil ömrü konusunda iddialı geleceği ileri sürülmüştü. Daha fazla kullanım süresi sunacağı söyleniyordu. Ancak pil ömrü dedikoduların yanlış olduğunu kanıtlıyor.

Huawei Watch GT 5

Huawei Watch GT 5’teki en büyük ve dikkat çeken yenilik TruSense sistemi olacak. Sağlık ve fitness takibine odaklanan TruSense, ağustos ayında tanıtıldı. Bu sistem bir dizi gelişmiş izleme özelliğine sahip. Huawei Watch GT 5’le ilgili olarak geriye fiyatlandırma ve hangi pazarlarda çıkacağı kalıyor. Yeni saatler önümüzdeki hafta 19 Eylül Perşembe günü tanıtılacak. Fiyatını ve diğer detayları da tanıtımda öğreneceğiz.

Huawei Watch GT 5

Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı