Huawei Watch GT 5 ve GT 5 Pro için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

gt5 2

Huawei’nin yaklaşan akıllı saatleri Watch GT 5 ve Watch GT 5 Pro’nun piyasaya sürülmesi için geri sayım başladı, cihazlar hakkında yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.

Her iki model de birden fazla bölgede sertifika aldı ve bu da lansmanın yakında olacağına işaret ediyor. Watch GT 5 ve GT 5 Pro modelleri sırasıyla VLI-B19 ve VLI-B29 model numaralarıyla tanımlandı ve Çin, Endonezya ve Singapur’da sertifikalandırıldı. Bu sertifikalar, saatlerin aktivite takibi, Bluetooth bağlantısı ve bildirim ekranı gibi temel özelliklere sahip olacağını doğruluyor.

GT 5 Pro

Huawei Watch GT 5’in Özellikleri

Önceki raporlar, Watch GT 5’in IP68 su geçirmezlik özelliğine sahip olacağını ve 18W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya koydu. Belirli teknik özellikler henüz tam olarak açıklanmasa da, düzenleyici veritabanlarında sürekli olarak görülen bilgiler, küresel bir lansmanın yakında gerçekleşeceğini gösteriyor.

gt5 6

Huawei Watch GT 4’ün Özellikleri

Watch GT 4, selefi olarak bazı dikkat çekici özelliklere sahipti:

  • Ekran: 1,32 inç AMOLED ekran, 466 x 466 çözünürlük ve 352 PPI.
  • Bağlantı: Bluetooth 5.2.
  • Pil Ömrü: 41 mm modelde tek şarjla 7 güne kadar, 46 mm modelde ise 14 güne kadar dayanabilen pil ömrü.
  • Su Geçirmezlik: 5ATM su geçirmezlik özelliği.
  • Konum Takibi: Çift bantlı GNSS ile hassas konum takibi.
  • Spor Modları: 100’den fazla spor modu desteği.
  • Sağlık İzleme: Uyku, fiziksel aktivite ve kadın adet döngüsü takibi.

huawei gt 5

Ayrıca, Xiaomi’nin yakın zamanda Lei Jun’un 2024 konuşma etkinliğinde tanıttığı Watch S4 Sport da dikkat çekiyor. Bu akıllı saat, profesyonel laktat eşiği testi ve Suunto’nun spor algoritmaları ile aerobik dayanıklılığı izlemek ve iyileştirmek için tasarlanmıştır. Rota navigasyonu ve sapma hatırlatıcıları gibi özellikler sunan Watch S4 Sport, dönen bir kurma kolu ile siyah ve turuncu renk seçeneklerinde mevcuttur. Saat, yaklaşık 275 dolar veya 250 avro fiyatla satışa sunulmuştur ve titanyum gövde, safir cam ve çeşitli kayış seçenekleri ile geliyor.

Huawei’nin yeni saatlerinin resmi lansmanı yaklaştıkça, daha fazla teknik detayın ortaya çıkması bekleniyor. Watch GT 5 ve GT 5 Pro’nun, seleflerine göre ne tür iyileştirmeler sunacağını görmek heyecan verici olacak.

Oppo Find X8 Ultra çok ince tasarımıyla karşımızda olacak