Huawei Watch GT 2 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Huawei Watch GT 2

Huawei akıllı saat segmentine yeni bir üye ekledi. Huawei Watch GT 2 sunduğu özellikler ile Android tarafında büyük işlere imza atabilir.

Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerini sergileyen Huawei, etkinlikte bir de akıllı saatini tanıttı. Sevilen ve büyük beğeni toplayan Watch GT serisinin yeni üyesini bizlere takdim eden Huawei, bu model ile sunduğu yenilikler ile akıllı saat segmentindeki elini güçlendirecek. Peki, Huawei’nin yeni akıllı saati bizlere neler sunuyor?

Huawei Watch GT 2 özellikleri!

Watch GT 2 modeli öncelikle 2 hafta kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Gücünü Kirin A1 yonga setinden alan akıllı saatin 42mm ve 46mm versiyonları bulunuyor. 1.39 inç büyüklüğünde her zaman açık OLED ekran ile gelen Watch GT 2, daha güçlü Bluetooth 5.1 bağlantısı ile sizi her daim telefonunuza bağlı tutuyor.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design fiyatıyla yok artık dedirtti!

Saatin 42mm sürümü 16 MB RAM ve 4 GB dahili depolama ile gelirken, 46mm sürümü ise 32 MB RAM ve 4 GB dahili depolama ile geliyor.  Hem Android hem de iOS ile uyumlu olan bu akıllı saatte, kalp sensörü, GPS ve gyroscope gibi olmazsa olmaz özellikler yer alıyor.

Huawei Watch GT 2

Huawei TruSleep 2.0 sayesinde uyku izleme de yapan akıllı saat, kişilerin uyku kalitesini arttırmak için tasarlanmış. Saatin 42mm sürümü 215 mAh batarya 46mm sürümü ise 455 mAh batarya ile geliyor. Saatin 42mm fiyatı 250 dolar ve 46mm fiyatı ise 275 dolar açıklandı.