Huawei P8max Adından Söz Ettirmeyi Başardı

Huawei P8Max 1

Huawei’nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlik kapsamında görücüye çıkardığı Huawei P8max, 6.8 inçlik dev ekranıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P8‘i geçtiğimiz günlerde Londra’da düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtan Çinli telefon üreticisi Huawei, bununla da yetinmedi ve bugüne kadar piyasaya sürülen en büyük telefonlardan biri olan Huawei P8max’i de bu etkinlik kapsamında görücüye çıkardı. 6.8 inçlik dev ekranıyla tablet ve akıllı telefon arasındaki ince çizgiyi iyice bulanıklaştıran Huawei P8max adından söz ettirmeyi başardı ve Huawei P8’i gölgede bırakarak etkinliğin yıldızı oldu.

Huawei_P8Max (1)

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone 6 Plus’ın gördüğü yoğun ilgi sonrası hızla yükselen phablet kategorisinin en iddialı ürünleri arasında yer alacak gibi görünen Huawei P8max, donanımsal özellikleriyle de etkilemeyi başarıyor. Telefonun donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 6.8 inç IPS LCD dokunmatik ekran, HiSilicon Kirin 935 yonga seti, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 4,360 mAh batarya, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve çift SIM kart girişi yer alıyor. Önümüzdeki aylarda dünya genelinde piyasaya sürülecek olan Huawei P8max’in standart versiyonu 549 Euro’ya satışa sunulacak.

Huawei_P8Max (2)

Samsung Apple’a Özel Ekip Kurdu