Huawei P8 de MWC 2015’i Es Geçecek

Huawei Ascend P8 575

Huawei’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P8’i Mart ayında düzenlenecek olan MWC 2015’te görücüye çıkarmayacağı ortaya çıtkı.

Bu ayın başında Las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronics Show 2015’in akıllı telefon konusunda oldukça sönük geçmesinin ardından, tüm gözler Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015‘e çevrilmiş ve merakla beklenen birçok amiral gemisi akıllı telefonun bu etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtılacağı tahmin edilmişti. Ancak MWC 2015 yaklaştıkça gün yüzüne çıkan bilgiler ve yayınlanan açıklamalar, bu etkinliğin de akıllı telefonk konusunda oldukça zayıf geçeceğini gösterdi.

Huawei P8’in Özellikleri Nasıl Olacak?

Bu yıl piyasaya sürülecek olan yeni amiral gemisi akıllı telefonlarda kullanılmaı beklenen Snadragon 810’un yapım aşamasında yaşanan sorunlar birçok akıllı telefonun da ertelenmesine neden olurken, yılın ilk çeyreği akıllı telefon meraklıları için tam bir hayal kırıklığına dönüştü. Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılmayacak amiral gemisi akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi ve merakla beklenen Huawei P8‘in etkinliğe yetişmeyeceği ortayaç çıktı.

MWC 2015’te yer alacağı bir süredir bilinen Çinli telefon üreticisi Huawei‘nin etkinlik kapsamında yeni tabletlerini, akıllı saatini ve Huawei Mate 7 Compact’i görücüye çıkaracağı, fakat Huawei P8‘i resmi olarak tanıtmak için Nisan ayı ortasında düzenleyeceği farklı bir basın toplantısını bekleyeceği söyleniyor.

Xiaomi Redmi Note 2 Özellikleri Sızdırıldı