Huawei Ascend P8’den Yeni Görüntüler

Huawei Ascend P81

Huawei tarafından 15 Nisan’da düzenlenecek basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei Ascend P8’den yeni bir görüntü internete sızdırıldı.

Son yıllarda yaptığı atılımla akıllı telefon pazarındaki etkinliğini ciddi ölçüde arttıran Çinli telefon üreticisi Huawei, 15 Nisan’da Londra’da düzenleyeceği basın toplantısı için davetiyeleri geçtiğimiz günlerde göndermeye başladı ve böylece etkinlik kapsamında hangi cihazların görücüye çıkarılacağıyla ilgili yeni bir tartışmayı da başlatmış oldu.

Huawei_Ascend_P8

Huawei’nin etkinlik kapsamında hangi cihazları veya servisleri resmi olarak tanıtacağı şimdilik belirsizliğini koruyor olsa da, bu yeni ürünler arasında firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei Ascend P8‘in yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz günlerde Huawei tarafından yayınlanan bir reklam afişi sayesinde gün yüzüne çıkan Ascend P8’in kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacağı şimdilik bilinmiyor olsa da, @onleaks hesabı tarafından internete sızdırılan yeni bir görüntü telefonun tasarımı hakkında ilk ipuçlarının gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Şu ana kadar ortaya çıkan söylentilere bakılacak olursa Huawei P8 adıyla piyasaya sürülecek olan telefonun donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 piksel çözünürlükte 5.2 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli Kirin 930 CPU, 3 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera ve 2600 mAh batarya yer alacak.

Huawei_Ascend_P8

Lumia 430 En Ucuz Windows Phone Oldu