Huawei Ascend P8 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Huawei Ascend P8 575

Huawei tarafından önümüzdeki ay düzenlenecek basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei Ascend P8 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Son yıllarda yaptığı atılımla akıllı telefon pazarındaki etkinliğini önemli ölçüde arttıran Çinli telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz hafta düzenlenen MWC 2015’te yeni bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtmadı ve sahneyi Samsung ve HTC Corporation gibi rakiplerine bıraktı. Ancak çok yakında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtmaya hazır görünen Huawei, yayınladığı yeni görüntüyle bu telefonun Huawei Ascend P8 olacağını gösterdi.

Huawei_Ascend_P8_575

Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo üzerinden yayınlanan bu yeni görüntü, Huawei’nin önümüzdeki ay düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtacağı amiral gemisi akıllı telefonun Ascend P7’nin halefi olan Huawei Ascend P8 olacağını göstermesinin yanı sıra, telefonun donanımsal özellikleri hakkında yeni ipuçlarını da beraberinde getirdi.

Huawei tarafından paylaşılan resimde görülen dev 8 rakamının bir kısmını odak ışıklarının hedefinde olan batarya sembolünün oluşturması, Huawei Ascend P8‘in muazzam bir batarya ömrüne sahip olacağı şeklinde yorumlandı. Öte yandan firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler firmanın yeni telefonunda Ascend ibaresine yer vermeyebileğini ve yeni telefonunu Huawei P8 adı altında piyasaya sürebileceğini gösterdi.

Huawei_Ascend_P8

LG 2015’te 10 Milyon LG G4 Satmayı Amaçlıyor