Huawei P20 Pro kamera performansıyla etkileyecek

huawei p20 pro 6

Akıllı telefon pazarının 3 numarası konumundaki Huawei, yeni P20 serisini geçtiğimiz gün Paris’te düzenlediği bir etkinlikle tanıttı. Şüphesiz bu etkinlikte en çok merak edilen detay, dünyanın 3 ana kameraya sahip ilk modeli olan P20 Pro’nun sahip olduğu fotoğraf ve video performansıydı. Huawei P20 Pro modelinin kamera performansını yansıtan bir dizi video ile bu konudaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

Huawei P20 Pro, kamerasına güveniyor

Son dönemde satışa sunulan amiral gemisi modellerinde çift ana kamera modülünün kullanılmasına artık alıştık diyebiliriz. Fakat Huawei çıtayı bir tık daha yukarı taşıyarak iki yerine üç kameranın yer aldığı bir modül kullanma kararı almıştı. Peki dünyanın 3 ana kameraya sahip ilk telefonu olan Huawei P20 Pro fotoğraf ve video anlamında nasıl bir performansa sahip?

Çinli üretici kullanıcıların bu konudaki merakını giderebilmek adına, P20 Pro’nun çekim modlarına odaklanan bazı videolar yayınladı. Yayınlanan bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videolardan da görüldüğü üzere Huawei P20 Pro oldukça başarılı bir kamera performansına sahip gibi görünüyor. Zaten ortaya çıkan test sonuçları da bu durumu ispatlar nitelikte. Keza Huawei’nin çift kameralı modellerinin bile kamera anlamında başarılı olduğu zaten biliniyordu. Hal böyleyken 3 kameralı bir modelden daha azını beklemek hata olur. Şimdi merak edilen şey ise P20 Pro’nun ülkemizdeki satış fiyatı.

İşte Huawei P20 Pro hakkındaki tüm detaylar