Huawei P20 ve P10 yan yana görüntülendi!

Ekran Resmi 2018 02 22 10.44.49

Akıllı telefon pazarının 3 numarası konumunda bulunan Huawei, şu aralar yeni amiral gemisi modellerine yoğunlaşmış durumda. Bilindiği üzere Çinli akıllı telefon üreticisi, genel olarak üst segmentteki ilk modelini Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtıyordu. Fakat bu sene beklenmedik bir şekilde sıradaki P serisi modelin Mart ayında düzenlenecek olan özel bir etkinlinle tanıtılacağı açıklandı. Peki Huawei P20 nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Huawei P20 ve selefi yan yana!

Huawei’nin önümüzdeki ay Paris’ta düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi serisini tanıtması bekleniyor. Huawei P20 muhtemelen 3 farklı model seçeneği ile karşımıza çıkacak. Bunlar P20, P20 Lite ve P20 Pro ya da Plus olacaktır. Peki bu 3 modelin temel farkı ne olacak? Sızdırılan son bilgilere göre, en önemli fark kamera tarafında olacak. Lite modelinde tek bir ana kamera varken, P20 modelinde çift ana kamera, P20 Pro (Plus) modelinde ise tam 3 ana kamera bulunacak. Bu özelliği itibari ile P20 Pro’nun bir ilk olacağını da belirtmek gerekiyor.

Öte yandan Huawei P20, selefinden tasarım çizgisiyle de ayrılacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl satışa sunulan P10 kalın çerçevelere sahipti. P20’de ise ince çerçeveli bir tasarım çizgisinin tercih edileceği belirtiliyor. Keza sızdırılan son görsellerde de bunu görmüştük. Şimdi ise Huawei P20 ve geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P10 yan yana görüntülendi. İşte o fotoğraf.

huawei p20 2

Honor 9 Lite Face Unlock özelliğine kavuşuyor