Huawei’den gülümseten P20 Pro reklamı

p20 pro

Akıllı telefon pazarının zirveye oynayan isimlerinden biri olan Huawei, şu sıralar yeni amiral gemisi modeline yoğunlaşmış durumda. 27 Mart’ta Paris’te düzenlenecek olan özel bir etkinlikte yeni P20 serisini tanıtacak olan Çinli üretici hummalı bir çalışma içerisinde. Bir taraftan etkinlik çalışmalarını yürüten Huawei, öte yandan da yeni amiral gemisi modeli P20 Pro için kısa tanıtımlar yayınlamaya devam ediyor.

Dünyanın ilk üç kameralı telefonu; Huawei P20 Pro

Son dönemde satışa sunulan amiral gemisi modellerinde çift ana kamera olmasına artık alıştık. Hatta bu durum öyle bir hal aldı ki tek kamera ile gelen üst segment telefonları eleştirir olduk.

Bu durumun da az çok farkında olan Huawei, yeni amiral gemisi modelinde iki değil tam 3 kamera birden kullanacak. P20 Pro, bu açıdan dünyanın ilk 3 kameralı telefonu olacak. Peki bu 3 kamera nasıl bir performansa sahip olacak? Huawei tarafından P20 Pro odaklı yayınlanan tanıtım videolarına bakacak olursak, beklentilerimizi hayli yüksek tutabiliriz.

Keza yeni yayınlanan tanıtım videolarında P20 Pro’nun profesyonel makinalardan bile daha iyi bir fotoğraf performansına sahip olacağı iddia ediliyor. Bu iddialar ne derece doğrudur, şimdilik bilmiyoruz. Fakat Çinli üreticinin süs olsun diye 3 kamera birden kullanmadığı da gerçek. Bakalım 3 kameralı P20 Pro, akıllı telefon pazarındaki bazı dengeleri değiştirmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

1000TL altına alınabilecek en iyi 5 akıllı telefon