Huawei P20 Pro ile Galaxy S9+ kamera karşılaştırması

huawei p20 pro vs galaxy s9

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde akıllı telefon üreticileri arasında muazzam bir rekabet var. Bu rekabet kullanıcılar için bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. Öncelikli olarak üst segment modellerin fiyatı rekabetten dolayı aşağı çekiliyor. Hemen olmasa da bir telefon çıktıktan 5 – 6 ay sonra çıkış fiyatının 3’te 2’sine satılmaya başlıyor. Donanım özellikleri arasında pek bir fark olmayınca da kullanıcılar fiyat ve farklı kriterleri göz önünde bulundurmaya başlıyorlar. Elbette bu kriterlerden birisi de kamera. Bu yazımızda kamera konusunda çok iddialı olan iki modeli karşı karşıya getiriyoruz. Huawei P20 Pro vs Galaxy S9+ kamera karşılaştırması!

İşte Huawei P20 Pro vs Galaxy S9 kamera karşılaştırması

Huawei P20 Pro vs Galaxy S9+ kamera karşılaştırması ile ilgili görsellere geçmeden önce birkaç ufak hatırlatmada bulunalım. Bilindiği üzere iki model de kamera açısından son derece iddialılar. Zaten P20 Pro dünyanın 3 ana kameraya sahip ilk ve tek telefonu. Galaxy S9+ da insan gözü gibi davrandığı söylenilen bir kameraya sahip. Dolayısıyla hal böyle olunca iki modelden de beklentiler üst düzeyde oluyor?

Peki hangisi daha iyi? Huawei P20 Pro vs Galaxy S9+ kamera karşılaştırması ile sizlere aynı açıdan aynı ışıkta çekilmiş çeşitli fotoğraf kareleri sunacağız. Hangi telefonun daha başarılı fotoğraflar çektiğini söylemek ise tamamen size kalmış birşey. Zaten fotoğraflar arasında bariz farkların olduğu da hemen anlaşılıyor. Elbette yine de karar sizlerin.

Diğer görseller için tıklayın

Galaxy S9+
galaxy s9
Huawei P20 Pro
Huawei p20 pro