Xiaomi Mi 6X Sertifika Alırken Görüldü

Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6’nın çıkışının üzerinden bir yıldan fazla geçti ama henüz Xiaomi Mi 7 resmi olarak duyurulmuş değil. Xiaomi’den beklenen Mi 7 açıklaması bir türlü gelmese de, şirket bu seriyi Mi 6’nın yenilenmiş bir versiyonu ile canlı tutmaya hazırlanıyor. Mi 6 ile Mi 7 arasında bir geçiş telefonu olması beklenen Xiaomi Mi 6X bugün TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Xiaomi Mi 6X daha büyük ekran ve daha iyi kameralarla geliyor

TENAA’da görülmesi ile birlikte Mi 6X’in özellikleri hakkında ilk detaylar da ortaya çıktı. Mi 6’daki 16:9 oranında 5.15 inç ekranın yerini Mi 6X’te 18:9 oranındaki 5.99 inç ekran alıyor. İki telefon arasındaki bir diğer önemli değişiklik de kameralar konusunda yaşanmış. Telefonun arka yüzünde 20 + 8 megapiksel çift kamera yer alırken, selfie kamerası 20 megapiksele yükseltilmiş. Ayrıca telefonun arka kamerası dikey olarak konumlandırılarak iPhone X’i andıran bir tasarım tercih edilmiş.

Telefonun diğer özellikleri büyük ölçüde aynı. Xiaomi Mi 6X, 4 GB RAM / 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM / 128 GB depolama alanı seçenekleriyle satışa çıkacak.

Xiaomi Mi 6X 2

Huawei Honor 7A’nın İlk Görüntüleri Sızdırıldı