Huawei nova 8i resmi render görüntüleri sızdırıldı

Huawei nova 8i resmi render görüntüleri sızdırıldı

Huawei, birkaç gün önce yepyeni Huawei nova 8i akıllı telefonunu Güneydoğu Asya’ya piyasaya süreceğini duyurdu. Şirket ayrıca cihazın birkaç önemli özelliğini de açıkladı.

Huawei nova 8i hala gizemini koruyor. Şirketin, cihaz hakkındaki kısa açıklamasının yanı sıra, hala iyi bir özellik açıklamasına sahip değiliz. Şimdilik cihaz hakkında çok bilinen bir özellik yok. Bugün bir kaynak sayesinde cihazın arka tasarımının bir kısmını görme şansına eriştik. Cihazın resmi render görüntüleri çevrimiçi olarak yayınlandı. Huawei nova 8i kendinden beklenen özellikleri karşılayacak gibi görünüyor. Kaynağın sızdırdığı kadarıyla cihazın özellikleri şu şekilde olacak:

Huawei nova 8i resmi render görüntüleri sızdırıldı

Huawei’nin yakında sunacağı cihaz dört kamera taşıyan dairesel bir kamera modülüne sahip olacak. Cihazın yan tarafına yerleştirilmiş bir LED flaş ile Mate 30 Pro benzeri bir görünüm elde edeceğiz. Render görüntüleri yanıltıcı olabilir, ancak görünüşe göre arka cam normalden daha kavisli olacak ve yan çerçeve de oldukça ince tasarlanmış. Ses düzeyi ayarlayıcı ve parmak izi okuyucusu olarak işlev gören güç düğmeleri, sağ tarafta yan yana yerleştirilmiş. Renderlarda karşımıza çıkan renk Ay Işığı Gümüşü. Daha önce söz edilen Yıldızlı Siyah ve Yıldızlararası Mavi renkleri şimdilik gizemini koruyor. Cihazın ön tasarımı da bilinmiyor, ancak kaynak önceki raporda ekranın sol üst köşesinde öne bakan kamera için bir delik olacağını söyledi.

Saç beyazlamasını geri döndürebilen bir araştırma yapıldı: Bilim insanları umutlu