Huawei Nova 8i özellikleri resmi lansmandan önce sızdırıldı!

Huawei Nova 8i özellikleri resmi lansmandan önce sızdırıldı!

Huawei yaşadığı zorlu günlerden sonra ayaklarının üzerine sağlam basmaya başladı. ABD ambargosu yüzünden zor zamanlar geçiren şirket kendini toparlama yolunda aktif adımlar atıyor diyebiliriz. Şirket cihaz üretiminde de hız kesmiyor. Huawei’nin piyasaya sürmeyi planladığı sıradaki model Huawei Nova 8i özellikleri resmi lansmandan önce sızdırıldı.

Huawei’nin Nova 8 serisi akıllı telefonları, Nova 8 SE, Nova 8 5G, Nova 8 Pro 5G ve Nova 8 Pro 4G gibi birden fazla telefon içeriyor. Bugün güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan yeni bilgiler, şirketin Huawei Nova 8i telefonunu Güneydoğu Asya pazarlarında piyasaya sürmeye hazırlandığını ortaya koydu. Kaynak, telefonun gelişinin bir ürün brifingi aracılığıyla onaylandığını da iddia ediyor. İşte Nova 8i’den beklenen özellikler: Nova 8i, Full HD+ çözünürlük, DCI-P3 renk gamı ​​sunan 6.67 inç LCD delikli panele sahip olacak. Cihaz yüzde 94,7 gibi etkileyici bir ekran-gövde oranı sunacak. Cihazın ön kamerası hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Huawei Nova 8i özellikleri resmi lansmandan önce sızdırıldı!

Telefonun arka tarafı, Huawei Mate 30 Pro gibi dairesel bir kamera modülüne sahip olacak. Bu kameralar, F/1.9 diyafram açıklığına sahip 64 megapiksel ana kamera, 120 derecelik 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşacak. Orta sınıf cihaz, Snapdragon 662 yonga seti ve 66W Huawei SuperCharge desteği alacak. Pil tarafında ise 4.300mAh mevcut. Şirket, cihazın sadece 38 dakikada sıfırdan tamamen şarj edilebileceğini iddia ediyor. Huawei Nova 8i, Android 10 işletim sistemi tabanlı EMUI 11 ile birlikte gönderilecek. Huawei, HarmonyOS’u daha sonra bu cihaza getirecek. Ay Işığı Gümüşü, Yıldızlı Siyah ve Yıldızlararası Mavi gibi üç renkte sunulacak.

Microsoft Store, Windows 11 ile çok ihtiyaç duyulan bir revizyona giriyor