Huawei Nova 6 5G sızdı! İşte özellikleri!

Huawei Nova 6 5G

5G tutkunlarının merakla beklediği Huawei Nova 6 5G modeli bugün basın görselleri ile karşımıza çıktı. İşte Huawei Nova 6 5G özellikleri.

5G konusunda rakip tanımayacak olan Huawei, 5G destekli telefon tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Huawei’nin yakın zaman içerisinde tanıtacağı Nova 6 5G modeli bugün basın görselleri ile karşımıza çıktı. Telefonun en dikkat çeken tarafı ise Galaxy S10 Plus modelinde gördüğümüz çift ön kamera kurulumu oluyor.

Galaxy S10 Plus gibi telefonun üst köşe bölümüne konumlandırılan bu ön kameraların henüz kaç Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı bilinmiyor. Telefonda yer alacak olan Kirin yonga setinin 5G teknolojisine sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

AMOLED ekran ile gelecek olan telefonda parmak izi okuyucusu maliyeti düşürmek adına ekrana değil telefonun yan bölümünde yer alan tuşa yerleştirilecek. Orta segment kullanıcılarını 5G ile tanıştıracak olan bu telefonun, Kasım ayında tanıtılması ve Aralık ayında da Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

Huawei Nova 6 5G