Samsung Galaxy Watch 4 zayıflama hedefi olanlara büyük destek sunacak

Samsung Galaxy Watch 4, FCC listesinde görüldü

Samsung Galaxy Watch 4 birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Yeni akıllı saatlerde bazı ek özellikler olacağı söyleniyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dünyanın en büyük akıllı saat üreticileri içerisinde yer alan Samsung yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Ağustos 2021 tarihinde tanıtılması beklenen Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 cihazları diğerlerine göre birçok farklı özelliğe sahip.

Bu özelliklerden ilki kişinin sağlık ve beslenme değerlendirmesi ile ilgili olacak. Şirket, kullanıcıların beslenme değerleri ile yağ yakma oranları arasında bağlantı kuracak. Böylece zayıflama hedefleri olan kişiler bundan ne kadar uzakta olduğunu daha rahat görebilecek. Genellikle spora başlayan kişiler hedeflerine ne kadar yakın olduklarını tam olarak bilemiyor.

Samsung Galaxy Watch 4 zayıflama desteği sunacak

Süper AMOLED ekran, ivme ölçer, barometre, GPS, kalp atış hızı monitörü gibi çeşitli detaylar bu yeni akıllı saat modelinde bulunacak. Ayrıca diyabet hastalarına özel kan şekeri ölçümü yapılacağı ifade edilse bile yine de bundan vazgeçildi. Ancak büyük bir ihtimalle Samsung, kullanıcıların kan şekerlerini ölçen bir sistem geliştirecek.

Samsung Galaxy Watch 4

Bluetooth 5.0 ve LTE gibi özelliklere sahip olması beklenen bu cihaz tasarım açısından da kullanıcıların dikkatini çekecek gibi görünüyor. Genel hatlarıyla bakıldığında Samsung tarafından geliştirilen akıllı saat modeli ekran gövde oranı bakımından daha dikkat çekici olacak.

Samsung, 28 Haziran’da Wear OS ile Galaxy Watch’ı detaylandıracak

Akıllı saati bekleyenler şeker ölçümü veya zayıflama kontrolü gibi detaylara büyük önem gösteriyor. Eğer Samsung zayıflama kontrolünü bu cihazlara getirip sonraki modellerde de şeker ölçümü yapabilirse sektörde lider haline gelebilir. Peki sizce Samsung akıllı saatlerinde daha başka hangi özellikler bulunmalı?