Huawei Mate 50 Ekim ayında piyasaya sürülebilir

r21

Çinli teknoloji devi Huawei akıllı telefon sektörüne tutunmaya devam ediyor. Firma son cihazını da Ekim ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, ABD’nin birkaç yıl önce önemli ABD kaynaklarına erişimini kara listeye almasından bu yana inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Bununla birlikte, ABD yasağı ve tedarik zinciri zorlukları nedeniyle, Huawei’nin 2021’de başka bir amiral gemisi ürünü çıkaramayacağına dair spekülasyonlar vardı, ancak Huawei Mate 50 zaten yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmek üzereydi.

Huawei Mate 50 Ekim ayında piyasaya sürülebilir

Huawei’nin tüm kısıtlamaları aşmış olabileceğine dair göstergeler var ve gerçekten de Mate 50 serisi, planlandığı gibi Ekim 2021’de piyasaya çıkacak. Bu ipucu, Huawei’nin amiral gemisi ürünlerini planlandığı gibi Ekim ayında piyasaya süreceği konusunda ısrar eden Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları (DSCC) ile bir endüstri uzmanı ve analistinden geliyor.

Huawei’nin etkinlik programını takip ederek, 21 Ekim’de Avusturya’nın Viyana kentinde resmi olarak planlanan küresel bir lansman etkinliği var ve Mate 50 serisi, Viyana etkinliğinin ürün serisinin bir parçası olabilir. Ancak Huawei, 21 Ekim’deki küresel etkinliğin Mate 50’nin lansmanını da içereceğine dair henüz herhangi bir resmi onay sunmadı. Küresel etkinlik, Çin dışında P50 serisinin küresel lansmanı da olabilir.

Teaser’dan çıkarılabilecek birkaç ayrıntı dışında Huawei Mate 50 serisiyle ilgili pek çok ayrıntı hala gizli. Cihazla ilgili daha fazla ayrıntı ve temel özellikler, söylentilere göre 21 Ekim’de piyasaya sürülmeye yaklaştıkça ortaya çıkacak. Huawei’den resmi bir doğrulama gelmediği için spekülasyonlar da yanlış olabilir. Önümüzdeki haftalar yönü belirleyecek.

Apple katlanabilir iPhone cihazı üzerinde çalışıyor