Huawei Mate 50 serisinin fotoğrafları ortaya çıktı

hnh

Ekim 2022’de Huawei, Mate 40, Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro Plus’tan oluşan Mate 40 serisi amiral gemisi cihazlarını piyasaya sürdü. Şirket şimdi bu telefonların bir sonraki sürümü olan 50 serisini çıkarmaya hazırlanıyor.

Huawei Mate 50 serisi Eylül ayında piyasaya sürülecek. Gelen raporlar serinin üç cihazdan oluşacağını gösteriyor; Bu cihazların Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 RS olması bekleniyor. Cihazlar, büyük olasılıkla Kirin 9000 yongasının ince ayarlı bir versiyonu olacak.

Huawei Mate 50

Buna bağlı olarak Mate 50 ve Mate 50 Pro’nun arka panelinin görüntüleri paylaşıldı. Görselden, cihazın kavisli bir arka panel ve kavisli kenarlarla geleceğini görebiliyoruz. Dairesel kamera modülü, bir sensörle birlikte üç kamera lensini ve iki flaş modülünü barındırıyor gibi görünüyor.

Cihazın ön tarafına geçildiğinde, Huawei Mate 50 serisinin temperli camının sızdırılmış görüntüleri , vanilyalı varyantın ortasında bir delikli oyuğa sahip olacağını ortaya koyarken, Mate 50 Pro ve muhtemelen Mate 50 RS ile birlikte gelecek. iPhone benzeri kesme, büyük olasılıkla yüz kimliği ile kilit açma özelliğiyle geleceğini gösteriyor.

h4

Akıllı telefonun Çin’de ilk çıkışını Eylül ayında yapacak ve ayrıca küresel olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın küresel varyantının Kirin 9000 SoC’yi mi kullanacağı veya Snapdragon 888 4G’yi mi tercih edeceği söyleniyor.

Google Pixel 6a ilk güvenlik yamasını alıyor