Huawei Mate 20 videoda ortaya çıktı!

huawei mate 20

Huawei’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı ve bu yılın son çeyreğinde satışa sunacağı Mate 20 modeli videoda ortaya çıktı. İşte Huawei Mate 20 hakkındaki detaylar.

Huawei uzun bir süredir yeni Mate serisi üzerinde çalışıyoru. Bilindiği üzere Çinli üretici yakında Huawei Mate 20, Mate 20 Lite ve Mate 20 Pro modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Şimdiye kadar genel itibariyle Mate 20 Pro için sızdırılan raporlara tanıklık etmiştik. Fakat geçtiğimiz gün Mate 20’nin net bir şekilde görüldüğü bir video ortaya çıktı.

Huawei Mate 20 işte böyle görünecek

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda Mate 20 Pro’nun arka tarafında konumlandırılmış 3 ana kamera ve ekran altı parmak izi okuyucusu ile geleceğini biliyoruz. Fakat Mate 20 hakkında o kadar da net bilgilere sahip değildik. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir video bu model hakkında daha fazla ayrıntıyı öğrenmemize yardımcı oldu. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da net bir şekilde görüldüğü üzere, Mate 20 de aynı Pro varyantında olduğu gibi arka kısmında kare şeklinde konumlanmış kamera modülüyle geliyor. Bu anlamda Mate 20 ve Pro modellerinin birbirlerine fazlasıyla benzediklerini söylemek mümkün. Fakat arada önemli bir fark mevcut. O da Mate 20’nin arka tarafında fiziksel bir parmak izi okuyucusuyla gelecek olması. Malum, Pro varyantın arka yüzünde parmak izi okuyucusu bulunmuyor.

Bir diğer ayırt edici özellik ise, Huawei Mate 20’nin Mate 20 Pro’ya göre biraz daha kalın çerçevelere sahip olması. Hatırlanacağı üzere Mate 20 Pro için sızdırılan görsellerde ön çerçeveler biraz daha inceydi.

Mate 20 Pro işte böyle görünecek