PS Store Türkiye zam yağmuru devam ediyor

ps store türkiye

Geçtiğimiz haftalarda bazı oyunlarda yaşanan uçuk fiyat artışları, genele yayılmaya başladı. PS Store Türkiye şu aralar şiddetli bir zam yağmuruna maruz kalmış gibi görünüyor.

Son dönemde oyun fiyatlarının hayli arttığını söylemek yanlış olmayacaktır. Birkaç gün önce Sony, PS4’e özel olarak satışa sunulan Spider-Man’in fiyatını 299TL’den 469TL’ye çıkartarak tepki toplamıştı. Fakat görünen o ki bu fiyat artışından etkilenen tek oyun Spider-Man olmayacak. Keza PS Store Türkiye mağazası, şu aralar bir dizi zam yağmuruyla karşı karşıya diyebiliriz.

PS Store Türkiye fiyatları uçuşa geçti!

PlayStation 4 kullananların da bildiği üzere normal şartlarda PS Store’da satılan oyunların fiyatları, teknoloji mağazalarında kutulu olarak satılan oyunlardan çok daha uygun. Fakat son gelen zamlarla birlikte aradaki makas iyiden iyiye kapanmış durumda.

Zaten artık yeni çıkan bir oyunun 300TL ve üzeri fiyat etiketine sahip olmasına alıştık. Bu durumu çok fazla yadırgamıyoruz. Fakat oyun etiketlerinin 500TL’ye yaklaşması, biz oyun severleri kara kara düşündürmeye başladı.

PS Store Türkiye mağazasında hali hazırda ön siparişe bulunan bazı oyunların fiyatı muazzam derecede arttı. Buna göre 209TL’den satılan Resident Evil 2 Remake’in fiyatı 399TL, 284TL’den satılan Sekiro: Shadows Die Twice’ın fiyatı ise 469TL’ye yükseldi. 229TL’den satılan Call of Duty Black Ops 4’ün fiyatı ise 469TL olarak güncellendi.

Daha önce yazdığımız bir makalede de ifade ettiğimiz üzere, Türkiye’de oyun oynamak da artık ciddi anlamda lüks olmaya başladı.

Oyun oynamak da artık lüks olmaya başladı


Yorumlar kapatıldı.