Huawei Mate 10 Pro 3 farklı renkte gelecek

huawei mate 10 pro

Huawei’nin bu ay içerisinde tanıtacağı Mate serisinin çatı modeli hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. İşte Huawei Mate 10 Pro detayları.

Bilindiği üzere Huawei şu aralar hummalı bir şekilde yeni Mate 10 ailesi üzerinde çalışıyor. Eğer şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğruysa, Huawei Mate 10, 4 farklı varyasyonda karşımıza çıkacak. Bunlar, Huawei Mate 10 Pro, Mate 10, Mate 10 Lite ve Mate 10 Porsche Desing.

Serinin çatı modelini oluşturan Huawei Mate 10 Pro hakkında geçtiğimiz günlerde bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialar, sızıntı dünyasının güvenilir ismi Evan Blass tarafından da bir görsel eşliğinde doğrulandı. Blass, yukarıda gördüğünüz görseli resmi Twitter hesabından paylaşarak Mate 10 Pro’nun 3 farklı renkte geleceğini doğruladı.(Bu renkler gri, mavi ve kahverengi olarak görünüyor)

Blass’ın paylaştığı Huawei Mate 10 Pro görseline baktığımızda, cihazın arka kısmının P10’u andırdığını görüyoruz. Tasarım çizgisi olarak modaya uyacak olan Huawei, çerçevesiz bir çizgiye yönelecek. Çinli üretici, ilk defa Mate 10’da kullanacağı Kirin 970 yonga setiyle de fark yaratmaya çalışacak.

Mate 10 Pro modelinde de bulunacak olan bu yonga setinin en önemli özelliği ise kendi AI tabanına sahip olması. Zaten Huawei, telefon için yayınladığı tanıtım videolarında “O bir akıllı telefon değil, o düşünen bir makine” tabirini kullanmıştı.

Açıkçası Huawei tarafından kullanılacak olan bu yeni AI sisteminin, Apple, Samsung ve Google’ın kullandığından daha verimli olup olmayacağı da büyük merak konusu.