Huawei Mate 30 Pro tasarımı kılıflar ile ortaya çıktı!

Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro tasarımı bugün sızdırılan kılıflar ile ortaya çıktı. Bakalım kamerası ile devrim yaratacak olan Mate 30 Pro’nun tasarımı nasıl olacak?

Huawei, Samsung’un Note 10 modelini tanıtmasından sonra merakla beklenen amiral gemisi modeli Mate 30 Pro’yu sergileyecek. Hakkında çok şey yazılıp çizilen Mate 30 Pro’nun, geçtiğimiz günlerde kamerası ile devrim yaratacağı ortaya çıkmıştı. Bugün ise telefonun tasarımına ait görseller sızdırıldı.

Huawei Mate 30 Pro bildiğiniz gibi üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Bu kameralar yuvarlak şeklinde telefonun orta-üst bölümüne konumlandırılacak. Telefonun ön tarafında ise muhtemelen ikili kamera kurulumu ve yüz algılama için gelişmiş sensörler yer alacak.

Galaxy Note 10 etkinliği canlı nasıl izlenir?

Çentikli bir tasarım ile gelecek olan telefonun arka sol köşesinde bir ızgara olacağı görünüyor. Bu ızgaranın hoparlör olduğu düşünülüyor. Ancak Huawei bambaşka bir teknolojiyi bu bölüme yerleştire de bilir.

 

Huawei Mate 30 Pro tasarımı

Mate 30 Pro’nun ana kamerası 40 Megapiksel çözünürlüğünde 1/1.5″ sensöre ve f/1.6 – f/1.4 aralığında diyaframa sahip olacak. RYYB piksel kurulumlu ve Cine lens ile gelecek olan bu kamera Galaxy Note 10’dan tam 1.5 kat daha iyi olacak. Mate 30 Pro’nun ikinci kamerası ise 40 Megapiksel çözünürlüğünde 1/1.7″ 120 derece ultrawide lens ile gelecek. Bu lenste de cine lens özellikleri yer alacak. Son kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde 5X zoom yapan tele lens ile gelecek.