Huawei Mate 20 basın görselleri sızdırıldı

mate 20

Tanıtılmasına sayılı günler kalan Huawei Mate 20 net bir şekilde ortaya çıktı. Huawei’nin tanıtımda kullanacağı basın görselleri sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Huawei’nin yeni amiral gemisi modelleri Mate 20 ve Mate 20 Pro’yu tanıtmasına artık sayılı  günler kaldı. Telefonların tanıtım tarihi yaklaştıkça, bu modellere ilişkin sızıntı sayısı da artmaya başladı. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Mate 20 Pro’nun basın görselleri sızdırılmıştı. Mate 20 Pro’nun ardından şimdi de Huawei Mate 20 için basın görselleri sızdırıldı.

Karşınızda, 3 kameralı Huawei Mate 20!

Huawei önümüzdeki günlerde tanıtacağı Mate 20 serisinin 2 modelinde de 3 ana kameraya yer verecek. Aslına bakılırsa telefonların teknik özellikleri arasında öyle uçuk farklılıklar bulunmuyor. Zira iki model de gücünü Kirin 980 yonga setinden alıyor. RAM ve depolama alanı tarafında da benzerlikler söz konusu olacak.

En büyük farklılık ise Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro arasındaki tasarımda karşımıza çıkıyor. Huawei Mate 20, Mate 20 Pro’ya göre çok daha küçük bir çentikle geliyor. Bu durumun temel nedeni ise Mate 20 Pro’da 3 boyutlu yüz tanıma sensörlerinin bulunacak olması.

Mate 20 Pro fiyatıyla iPhone Xs Max’a rakip olacak

Mate 20’de ise üç boyutlu yüz tanıma teknolojisi yerine, fiziksel parmak izi okuyucusu yer alacak. Bu tasarım çizgisi geçtiğimiz gün sızdırılan basın görselinde de net bir şeklide gözler önüne serilmiş durumda. Dilerseniz Mate 20 için sızdırılan basın görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei mate 20 1