Huawei Mate 20 Lite’nin yeni görselleri sızdırıldı

Huawei Mate 20 Lite

Çok yakında resmen tanıtılması beklenen Huawei Mate 20 Lite’nin basın görselleri sızdırıldı. Böylece telefonun tasarımı net bir şekilde görüldü.

Bildiğiniz gibi Huawei’nin yeni akıllı telefonları Mate 20 ve Mate 20 Pro’yu ekim ayında tanıtması bekleniyor. Bu iki modelin yanı sıra bir de Mate 20 Lite’nın çıkacağı biliniyor. Son dönemde telefonla ilgili sızıntıların sıklaşması, Mate 20 Lite’nin diğer iki modelden daha önce tanıtılabileceğini gösteriyor.

Huawei Mate 20 Lite, Mate 20 ve Mate 20 Pro’dan önce çıkabilir

Bugün Mate 20 Lite ile ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Telefonun tasarımını net bir şekilde gösteren yeni görüntüler sızdırıldı. Sızdırılan bu basın görselleri Huawei’nin yeni telefonunun çerçevesiz ekranı ve şık tasarımıyla dikkat çekeceğini gösteriyor.

Huawei Mate 20 Lite

Daha önce gelen sızıntılara göre Mate 20 Lite, 6.3 inç IPS LCD ekranla geliyor ve hem ön yüzünde hem de arka yüzünde çift arka kameraya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Telefonun hem ön yüzünde hem de arka yüzünde 24 + 2 megapiksel çift arka kamera bulunuyor.

Huawei Mate 20 Lite

Her iki kamerada yapay zeka özellikleriyle gelirken, arka kamerada bulunan HDR Pro özelliği renklerin ve kontrastın daha iyi göründüğü fotoğraflar çekilmesini mümkün kılıyor.

ZTE Axon 9’un tanıtım tarihi belli oldu