Huawei Mate 10 Pro Sızdırıldı

huawei portada

Tanıtımına gün saymaya başladığımız Huawei Mate 10 Pro oldukça net görüntülerle karşımıza çıktı. İşte yepyeni sızıntı görseller.

Son dönem modasına Çinli dev Huawei de dahil oluyor. Ülkesinin de desteğiyle dünyanın sayılı telefon üreticilerinden olmayı başaran şirket, görüntüleriyle tekrar ortaya çıktı. Teknoloji dünyasının güvenilir isimlerinden Evan Blass tarafından Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflar, Mate 10 Pro’nun tasarımsal detayları çok net bir şekilde karşımızda.

huawei mate 10 pro

16 Ekim’de Mate 10 Lite ve Mate 10 ile birlikte tanıtılması beklenen 10 Pro, rakipleri iPhone X, Note 8, LG V30 gibi çerçevesiz tasarım anlayışını kullanıcılara sunacak. Bu bağlamda tasarımsal olarak yüz güldürecek gibi gözüküyor. Ön tarafta olabildiğince daraltılan çerçeveye rağmen alt kısmı Huawei logosu yerleştirilebilmiş. Arka kısımda ise dikey yerleştirilen çift kamera, hemen altında parmak izi okuyucu ve kamera hizasını saran farklı tondaki bant telefona özgün bir hava katıyor.

İddialara göre arka kameralar 20 ve 12 MP çözünürlüğünde olacaklar ve bokeh efekti sağlamak için çalışacaklar. Ayrıca ikili, f/1.6 diyafram açıklığıyla adından söz ettirecek gibi duruyor. Öte yandan akıllı telefona Huawei’nin kendi tasarımı olan Kirin serisi işlemciler hayat verecek. Dahası, Android 8.0 Oreo ile kutudan çıkan ilk cihaz olma şansına sahip.