Huawei Ascend P8 Gün Yüzüne Çıktı

Huawei Ascend P8 575

Huawei’nin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei Ascend P8 hakkında ilk detaylr gün yüzüne çıktı.

Önümüzdeki yılın ilk aylarında oldukça yoğun olacak gibi görünen Çin menşeli telefon üreticisi Huawei yeni akıllı telefonları üzerinde çalışmalarını sürdürüken, bu yeni telefonlar da tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyorlar. Firmanın phablet alanındaki yeni ürünü olan Huawei Ascent Mate 7 hakkında ilk detayların geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmasının ardından şimdi de Huawei Ascend P8 hakkında merak edilen ilk detaylar internete sızdırıldı.

Huawei_Ascend_P8

Huawei‘nin geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü popüler akıllı telefonu Ascend P7’nin halefi olan Huawei Ascend P8 henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da, Çin medyası tarafından internete sızdırılan bilgiler telefonun kullanıcılara neler vadettiğini ortaya çıktı. CNMO tarafından yayınlanan bu bilgilere göre Ascend P8’in donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 çözünürlükte 5.2 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli Kirin 930 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, parmak izi sensörü ve metalik gövde yer alacak.

2015’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Ascend P8 Huawei’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu olsa da, telefonun kendi sınıfına göre oldukça düşük maliyetli olacağı söyleniyor.

The Interview Yoğun İlgiyle Karşılandı