Samsung Z2’den İlk Görüntüler Sızdırıldı

Samsung Z2 2

Tizen işletim sistemini kullanan ikinci akıllı telefon olan Samsung Z2’den yeni görüntüler ve telefon hakkında yeni detaylar internete sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarında Android’e bağımlı kalmak istemeyen Güney Koreli teknoloji devinin kendi bünyesinde geliştirdiği Tizen işletim sistemi, çıkış sürecinde birçok problemle karşılaşmış ve rafa kaldırılmanın eşiğine gelmiş olsa da bu sorunları artık geride bırakmış gibi görünüyor. Tizen işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı telefon olan Samsung Z1’in beklentilerin üzerine çıkmasının ardından bu işletim sistemini kullanmaya devam eden Samsung, Tizen işletim sistemini kullanan yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazır görünüyor.

Samsung_Z2 (2)

Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda ilgiyle karşılanan Samsung Z1’in halefi olan Samsung Z2 için meraklı bekleyiş devam ederken, telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Samsung’un diğer düşük maliyetli akıllı telefonlarından pek de farklı görünmeyen Samsung Z2, tasarım olarak pek de yeni birşey sunmuyor.

Donanımsal özellikler konusunda ise Samsung Z2’nin özellikleri arasında qHD çözünürlükte dokunmatik ekran, 32 bit dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM ve 2,000 mAh batarya yer alması bekleniyor. Henüz Samsung tarafından resmi olarak tanıtılmamış olan telefonun çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung_Z2 (1)

Windows 10 Şimdiden 3.7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı